Uj vasut
Správa o tom, že sa v novembri 1908 zriadila v Budapešti akciová spoločnosť, ktorá sa postará o výstavbu železničnej trate Humenné-Stakčín. V predstavenstve spoločnosti sú o.i.: gróf Gejza Andráši (Géza Andrássy), gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy), Dr. Gyula Dókus, barón Ľudovít (Lajos) Fischer a ďalší.