Erzsébet napja
Správa o spomienkovom podujatí na uhorskú kráľovnu Alžbetu (19.11.1908), ktoré usporiadala Humenská štátna meštianska a vyššia obchodná škola. Hlavný prejav mal profesor Ferdinand (Nándor) Berkovits, na podujatí vystúpil spevokol školy pod vedením profesora Ľudovíta (Lajos) Kovátsa.