Félszázados orvosi jubileuma
Správa o tom, že ministerský radca a lekár Kornel Chyzer oslavuje v novembri 1908 pracovné jubileum (50 ročné). Menovaný dlhší čas pôsobil aj ako okresný lekár Zemplínskej župy.