Munkásbiztositási választott bíróság megalakulása
Správa o tom, že sa ustanovil súdny orgán pre robotnícku poisťovňu ktorému prináležia spádové oblasti okresov Humenné, Stropkov, Medzilaborce a Vranov. Predsedom sa stal Alexander (Sándor) Dezső, zapisovateľom (Andrej) Endre Halász. Úrad sa nachádza na kráľovskom uhorskom súde. Vytýčené sú úradné hodiny.