Főuri vadászat Betléren
Správa o tom, že sa uskutočnila veľkopanská poľovačka na medvede, ktorú organizoval Gejza Andráši (Géza Andrássy) vo svojom poľovníckom revíri v Betliari v novembri 1908. Okrem jeho manželky Eleonóry Kaunitz sa poľovačky zúčastnili: knieža Ján a Alojz Lichtenstein s manželkami, arcikňažná Alžbeta Amália, Emanuel Andráši (Manó Andrássy) a Karol Andráši (Károly Andrássy) a ďalší.