Uj mészkőbánya resz. társaság Homonnán
Správa o tom, že gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy) je zriaďovateľom pripravovanej akciovej spoločnosti vápencového lomu.Práce prípravné v Humennom v novembri 1908.