Az uj mészkőbánya részvénytársaság...
Správa o prípravných prácach, ktoré prebehli pri zriaďovaní vápencového lomu v Brekove. Zriađovateľom je gróf Alexander Andráši (Sándor Andrássy). Komisia pozostavajúca z inžinierov si prezrela terén za účelom osadenia potrebnej techniky.