Ujabb villanyszerelések...
Správa o tom, že v prípade ak si chce súkromník dať zaviesť elektrický prúd svojimi remeselníkmi musia predložiť hlavnému úradníkovi Jánovi (János) Apáthymu plány tejto práce na schválenie.