Zemplénvármegyetörvényhatósága...
Správa o zasadaní municípia Zemplínskej župy dńa 15.12.1908, kde sa bude o. i. prejednávať aj návrh troch hlavných slúžnych okresov Humenné, Stropkov a Medzilaborce na vyšpecifikovanie ich územia.