Cukrász és kávés... - Beer, Izák
Inzerát ponúkajúci služby cukrára a kaviarnika Izáka (Izsák) Beera z Humenného v decembri 1908. Ponúka rôzne druhy pečiva, torty, zákusky aj s donáškou do domu. Pôsobil na Hlavnej ulici v tzv. Havasi dome.