A városi képviselőválasztások tanulságai - Waller, Móric
Úvodník zaoberajúci sa kritikou mestského zastupiteľstva a mestských poslancov v Humennom v roku 1908. [Autor je regionálny. Kníhkupec, tlačiar a publicista z Humenného. V encyklopedických dielach SBS, Szinney, MÉL sa neuvádza.]