Szepesi Géza kitüntetése
Informácie zo slávnosti, ktorá sa konala 31.03.1914 v Košiciach. Riaditeľovi Kráľovského konviktu v Košiciach Gejzovi (Géza) Szepesimu odovzdal prepošt - prelát jasovského rádu premonštrátov Melichar (Menyhért) Takács rad Františka Jozefa.