Eljegyzés
Vilma Krauszová, dcéra Jána (János) Krausza, dobšinského hospodárskeho poradcu pri mestskom zastupiteľstve a jeho manželky Rózy, rod. Sztankovics sa zasnúbila v marci 1914 s evanjelickým a.v. kňazom Aladárom Egyedom v Dobšinej.