A n.e. közönség szíves figyelmébe - Friedman, Maximilián
Oznam vedúceho humenskej pobočky poisťovne Phönix, Maximiliána (Miksa) Friedmana, ktorý týmto upozorňuje na skutočnosť, že spoločnosť rozviazala všetky pracovné vzťahy s bývalým poisťovacím agentom Móricom (Mór) Rosenbaumom. Zmluvy spísané po jeho prepustení sú neplatné.