Saját ügyem ! - Waller, Móric
U humenského kníhkupca Mórica (Mór) Wallera si objednal slúžny zo Sniny materiál za ktorý však nezaplatil. Keďže pán Waller peniaze za tovar neobdržal ani na viaceré urgencie, uchýlil sa k tomu, že zverejnil celú záležitosť v novinách aj s urážlivým textom slúžneho Alexandra (Sándor) Mártona.