A vasas gyógyfürdő bérlete
V apríli 1914 sa objavila v regionálnom týždenníku správa o prenájme hostinca v areáli železitých kúpeľov v Rožňave-Čučme. Nájomcom sa stal známy hostinský Ondrej (András) Schitter z Rožňavy.