Uj kamarások
Syn Františka (Ferenc) Kubinyiho penzionovaného hl. župného sudcu - Július (Gyula) Kubinyi felsőkubinyi és deményfalvi a gemerský statkár Zoltán Szontagh iglói, titulárny hlavný slúžny jesenského okresu dostali v marci 1914 titul cisárskeho a kráľovského komorníka.