A Rikit gyakorló órai
Správa o otvorení pre verejnosť v Telovýchovnom krúžku rožňavskej remeselníckej a obchodnej mládeže. Každú stredu a sobotu večer od 21,00 do 22,00 hod., pričom v sobotu prvá polhodina bude venovaná príprave na strelecký kurz. [Telovýchovný krúžok rožňavskej remeselníckej a obchodnej mládeže - RIKIT vznikol z iniciatívy profesora Vojtecha (Béla) Lósku z Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave v roku 1913. Od roku 1900 pôsobil v meste aj Rožňavský telovýchovný krúžok (Rozsnyói Testgyakorlók Köre), ktorý založil profesor toho istého gymnázia Mikuláš (Miklós) Komoróczy. Pozri Dejiny Rožňavy 1, s. 504].