Mikes utolsó levele : Reflexiók : A Kath. Legényegylet Rákóczi - ünnepélyén felolvasta Fecske István főg - Fecske, Štefan
Prednáška profesora Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňava - Štefana (István) Fecskeho - v Katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave v máji 1914. Tematika príspevku čerpá z obdobia protihabsburských stavovských povstaní a o osobe blízkeho spolupracovníka F. Rákócziho II. - spisovateľovi Mikesovi Kelemenovi. [Jeho korešpondenciu prvýkrát vydal Štefan (István) Kulcsár v r. 1794 pod názvom Listy z Turecka. Pozri aj Uj Idők lexikona, s. 4530].