Hymen hir
Správa o tom, že tajomníčka Humenského dievčenského židovského grajciarového spolku Dora Jakobovits sa zasnúbila s Vilmosom Weiserom z Mukačeva [v článku sa neuvádzajú bližšie údaje o snúbencovi.]