Hirdetmény - Ádamkovich, [Viktor]
Oznam o pripravovanej reorganizácii pozemkovej knihy obce Hrabová Roztoka, ktorá sa začne od 15. 06. 1909 s cieľom odlíšenia majetkov lesov a pasienkov. Vznik oznamu v Humennom 27. 12. 1908, podpísaný kráľovský okresný sudca.