Szinház : Második szinházi hét
Kladné hodnotenie pôsobenia divadelnej spoločnosti Dezidera (Dezső) Rácza v Humennom v januári 1909. Pochvala tajomníka Vojtecha (Bélu) Erdősa za to, že doniesol dobrú spoločnosť. Hodnotenie jednotlivých divadelných predstavení.