Fényes főuri nász Budapesten
Správa o sobáši grófa Pála Eszterháziho a grófky Eleny Andráši (Ilona Andrássy) v Budapešti v bazilike sv. Štefana dňa 21. 01. 1909. Svadobný otec bol Alexander Andráši (Sándor Andrássy). Nevesta je dcérou nebohého Teodora Andrášiho (Tivadar Andrássy)