A nagymihályi polg. iskola hangversenye
Správa o tom, že meštianska škola v Michalovciach poriada v hoteli Aranybika [Zlatý býk] koncert Dezidera (Dezső) Horvátha, pôsobiaceho v Humennom. Menovaný bude mať aj samostatný koncert v Michalovciach 7. 02. 1909.