Mikes utolsó levele : Reflexiók : A Kath. Legényegylet Rákóczi - ünnepélyén felolvasta Fecske István főgimn. tanár - Fecske, Štefan
Dokončenie prednášky profesora Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave - Štefana (István) Fecskeho o korešpondencii Mikeša Kelemena, spisovateľa a blízkeho spolupracovníka Františka Rákociho (Rákócziho) II. na Rákócziho slávnosti v Katolíckom tovarišskom spolku v Rožňave v máji 1914.