Az Andrássy grófok gyásza : A temetés
Priebeh smútočného obradu vo Viedni, odtiaľ sa smútočný sprievod vybral do Rožňavy a na hrad Krásna Hôrka. Pohreb viedol diecézny biskup sipeki Ľudovít (Lajos) Baláš. Za mesto Rožňavu sa zúčastnili: Etelka Vargová, Kluž Eugen Kiss, Gustáv Adamis, úradník - správca krásnohorského panstva Ľudovít (Alajos) Herz, správca betliarskeho a parchovianskeho panstva Gustáv Spéczián. Telegramy s prejavmi sústrasti sú citované.