Egy választott biróság mőködése városunkban
Správa o tom, že [obchodník s drevom] Ľudovít Klein z Humenného poslal petíciu Krajinskej ortodoxnej židovskej kancelárii v Budapešti, aby zaujala postoj ku voľbám, ktoré prebehli v židovskej náboženskej obci v Humennom a on spochybňuje ich regulérnosť. Kancelária má rozhodnúť spor.