Láng...
Správa o tom, že účtovník humenskej pobočky [Sečovskej sporiteľne a úvernej pokladni (A gálszécsi Takarék és Hitelpénztár)] Ferdinand (Nándor) Láng bol vo februári 1909 povýšený na vedúceho so samostatnou agendou (ügyvezető).