Pénzintézeti hir
Správa o tom, že na schôdzke predstavenstva humenskej pobočky Sečovskej sporiteľne a úvernej pokladnici (A gálszécsi Takarék és Hitelpénztár) 9. 02. 1909 bol za člena predstavenstva vymenovaný humenský právnik, novinár a politik Alexander (Sándor) Dick.