A polgári fiu és felsőkereskedelmi iskola hangversenye - -th
Referát hodnotiaci spoločenskú zábavu, ktorú zorganizovala Humenská štátna chlapčenská meštianska a vyššia obchodná škola (A polgári fiu és felsőkereskedelmi iskola) v Humennom dňa 13. 02. 1909. Okrem koncertu, prednesu monológov a recitácií bola spojená s tanečnou zábavou.