A kaszinó közgyülése
Správa o konaní výročnej schôdze humenského Kasína vo februári 1909. Spolkový hospodár, právnik Alexander (Sándor) Dick abdikoval na svoju funkciu. Menoslov predstavenstva humenského Kasína.