Utolsó farsangi estély - W. [= Waller, Móric]
Referát z koncertného vystúpenia Humenskej súkromnej dievčenskej meštianskej školy 23. 02. 1909. O.i. prednes husľového dueta, dramatizácia rozprávky. Na úspechu koncertu mali značný podiel učiteľky školy Marica (Mariska) [Wesselyné] Kovács a Elena (Ilonka) Mácsay.