A választott biróság döntése
Správa o tom, že ma základe žiadosti opozície židovskej náboženskej obce v Humennom boli spochybnené voľby predstavenstva prešetrené. Ústredná komisia na čele s prešovským rabínom voľby vyhlásila za neplatné.