Elszámolás - Az igazgatóság
Text verejného vyúčtovania koncertu Humenskej štátnej meštianskej a vyššej obchodnej školy (A homonnai Állami Polgári és Felsőkereskedelmi Iskola), ktorý sa uskutočnil v Humennom dňa 13.02.1909. Čistý zisk z koncertu bol 243,23 korún. Menoslov a výška poplatku prispievateľov.