A szolgabiró úr paklizott - Szigethy Sz., Vilmos [?]
Fejtón. [Autor pravdepodobne nie je regionálny. V encyklopedických dielach SBS, Szinney sa neuvádza. MÉL na str. 767/ 2. zv. uvádza spisovateľa, básnika a novinára nar. V Gyoroku 9. 03. 1877 a zomrel v Szegede 18. 02. 1956. Pôsobil v Torontálskej župe. Ostáva na prebádanie.]