Nyilvános köszönet - Kovács, Mária
Text verejného vyúčtovania z koncertu, ktorý dňa 25. 02. 1909 zorganizovala Humenská súkromná dievčenská meštianska škola (A homonnai Magán Leánypolgári iskola). Čistý zisk bol 309,88 korún. Peniaze budä použité na základinu nesúcu meno školy. Menoslov prispievateľov a výška ich príspevku.