Hivatalvizsgálat
Správa a kladné hodnotenie finančnej previerky, ktorá prebehla v Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnici (A homonnai Kerületi Munkásbiztositó pénztár) v dňoch 25.-28. 02. 1909. Previerku vykonali: ministerský radca Győző Mártonffy a finančný kontrolór Zoltán Papp. Kladné hodnotenie činnosti hlavného účtovníka robotníckej pokladnici Jozefa (József) Némethy.