Farsang. utóhangok Sztropkórol
Referát zo spoločenskej zábavy, ktorú organizovalo ochotnícke divadlo v Stropkove 21. 02. 1909. Zábavu otvoril hlavný slúžny Tomáš (Tamás) Malonyay. V rámci programu vystúpilo koncertné kvarteto, odzneli monológy a dialógy. Menoslov účastníkov programu. Menoslov prispievateľov a výška finančných príspevkov.