Esküvő
Správy o sobáši profesora rožňavského Evanjelického a. v. gymnázia Zoltána Hallaya a Gizely Széll 8.04.1914 v Rožňave. V Krompachoch sa konal sobáš advokáta Dr. Imricha (Imre) Strecka z Gelnice a Alice Lambóy z Krompách dňa 14.04.1914.