Sziklay Géza 1842 1914
Dlhoročný rožňavský mešťanosta. Na dôchodku sa pričinil o skrášlenie mestskej promenády, lesíka pod miestnym cintorínom a úpravy miestneho cintorína. Jeho pôsobenie vo funkcii mešťanostu je hodnotené kladne. [Jeho sestra vdova Sulyán Sándorné v tom istom čísle týždenníka poďakovala všetkým za vyjadrenú sústrasť].