Rendjelviselési engedély
Správa o vyznamenaní Sasko-Ernestínskym domácim radom lesmajstra Coburgovského panstva na Pohroní Jána (János) Krausza v apríli 1914 [Toto vyznamenanie - rad - založili traja vojvodovia, o.i. aj Ernest z línie Coburg-Gotha v roku 1833 ako rodinný záslužný rad. Udeľoval sa aj po roku 1918. Pozri: Encyklopedie řádu a vzynamenání. Praha: Nakladatestvi Libri, 1995. - S. 154.]