Nyilvános nyugtázás - Dobrovolszky, Alexander
Text verejného vyúčtovania finančných príjmov z tanečnej zábavy, ktorú organizoval Humenský dobrovoľný hasičký spolok (A homonanni Önkéntes Tüzoltó Egyesület) v Humennom 21. 02. 1909. Vyúčtovanie podáva pokladník a súčasne náčelník tohto spolku