A homonnai Kerületi Munkásbiztositó pénztár... - Az igazgatóság
Oznam o pripravovanej výročnej schôdzi Humenskej obvodnej robotníckej poisťovacej pokladnici (A homonnai Kerületi Munkásbiztositó pénztár), ktorá sa uskutoční v Humennom 21. 03. 1909 (resp. v čase neuznášaniaschopnosti 25. 03. 1909. Program schôdze.