Előharcosaink
Text prevzatého článku z budapeštianskych novín Szanatóriumi Lapok č. 23/1909 v ktorom je opisované úspešné podujatie humenskej pobočky Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa (József kir. Herceg Szanatóriumi Egyesület) pod vedením grófky (Sándorné) Andráši (Andrássy).