Nyilvános ünnepség
Pozvánka na verejnú slávnosť, ktorú pripravujú členovia Révaiho samovzdelávacieho kruhu pri Katolíckom hlavnom gymnáziu v Rožňavena 13.05.1914. Bude v posledný deň stretnutia riaditeľov gymnázií banskobystrického školského obvodu, ktoré prebiehalo v Rožňave.