Egyházkerületi közgyűlés
Správa o pripravovanom zhromaždení evanjelickej a. v. cirkvi Potisského dištriktu, ktoré sa má konať v dňoch 26. a 27. 08. 1914. Okrem biskupa Henricha (Henrik) Gedulya sa za Gemersko-malohontskú župu zúčastní svetský funkcionár - dozorca evanjelickej a. v. cirkvi v gemerskom senioráte Arpád Sentiváni (Árpád Szentiványi).