Törvényhatósági élet
Na zasadaní župného zastupiteľstva v Rimavskej Sobote 30.04.1914 - boli zvolené niektoré župné výbory. V župe Gemersko-malohontskej bude celkovo 31 volebných obvodov. Prítomní si úctili pamiatku zosnulého baróna Fehérváryho.