Rákóczi ünnepély
Študenti a profesori Katolíckeho hlavného gymnázia v Rožňave pripravujú program na Rákócziho slávnosť, ktorá sa má uskutočniť v máji 1914. Bola už vytvorená komisia na prípravu programu.