Fekete Nándor halála
Ferdinand (Nándor) Fekete issei bol lekárnikom v meste Putnok (MR) a predtým v Rožňave. Narodil sa v Rožňave, pôsobil ako riaditeľ sporiteľne a kasína v meste. Bol funkcionárom župného zastupiteľstva. V Putnoku (MR) pôsobil v mestskom zastupiteľstve. Pochovaný bol v rodinnej hrobke v Putnoku 29.04.1914.