A kultura ünnepe : A rozsnyói kath. főgimn. felszerelése alkalmából - Takács, Melichar
Dokončenie prejavu jasovského prepošta-preláta Melichara (Menyhért) Takácsa v Katolíckom hlavnom gymnáziu v Rožňave v máji 1914, keď slávnostne boli odovzdané odborné učebne do užívania.